Албанският национал Ариналдо Рапай вече в България, където чака да

...
Албанският национал Ариналдо Рапай вече в България, където чака да
Коментари Харесай

Албанец пристигна у нас, за да подпише с Лудогорец

Албанският национал Ариналдо Рапай към този момент в България, където чака да се уточнят последните елементи по контракта му с Лудогорец, написа " Мач Телеграф ".

Футболистът на Партизани се е схванал с управлението на разградчани и се чака скоро да бъде разгласен като ново попълнение.

Рапай е роден на 9 август 2001 година, висок е 174 сантиметра и играе като нападателен халф. 21-годишният футболист минава през селекциите до 19 и 21 години на националния тим, а от предходната година е част от първия състав на Албания.

Възможно е младият футболист да бъде даден чартърен на различен клуб, защото конкуренцията на неговата позиция в Лудогорец е доста сериозна, в лицето на Доминик Янков и Густаво Нонато. Именно един от тях двамата ще би трябвало да наследи продадения плеймейкър Каули в титулярния състав на Анте Шимунджа.

Ариналдо Рапай пък е инвестиция за бъдещето и в тима, в който той ще продължи своята кариера, албанецът ще бъде наблюдаван под лупа от спортно-техническото управление на „ орлите “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР