Алън Пардю няма да е повече треньор на ЦСКА-София. През

...
Алън Пардю няма да е повече треньор на ЦСКА-София. През
Коментари Харесай

Пардю изкара ден до пладне като треньор на "ЦСКА-София"

Алън Пардю няма да е повече треньор на " ЦСКА-София ". " През последните десетина дни наставникът и управлението на армейците са провели многократни диалози и в последна сметка се стигна до решението на британския експерт да не продължи работата си на " Армията ", написа на формалния клубен уебсайт.

Там е оповестено и изказване на британския треньор. В него той благодари поименно на притежателя на клуба Гриша Ганчев и сина му Данаил Ганчев. А също по този начин на капитана на отбора Юрген Матай, футболистите, личния състав, различен от акционерите - Христо Стоичков, изпълнителния шеф Филип Филипов и Ива Уорън, която до неотдавна бе маркетингов шеф. Пардю изясни и, че една от аргументите да напусне са.

" Малката група проведени расистки почитатели, които се пробваха да саботират този мач, не са това, пред което желая да управлявам и съставлявам тима. Определено, това не е същинският път за богатството на ЦСКА, тъй като подобен клуб заслужава доста повече ", изяснява някогашният управител на " Кристъл Палас ", " Нюкасъл ", " Саутхемптън " и други От негово име се споделя също: " За да се направи решителният скок към шампионската купа, клубът има потребност от по-добра инфраструктура и непоклатимост във всяко едно отношение. Надявам се новият управител да получи повече време и координирана и единна поддръжка от всички. Правилно е, че би трябвало предпочитано да извоюваме правото си и да осигурим изискванията за построяването на нов стадион, заслужен за нашата френетична аудитория. Най-искрената ми вяра е държавното управление и локалните управляващи да поддържат този план за положителното на българския футбол. "

Накрая Алън Пардю изяснява, че ще продължи самодейността си за даряване на футболни топки и принадлежности на локални учебни заведения и би насърчил всеки евентуален спонсор да се свърже с клуба.

 

ИЗНЕНАДА ИЛИ НЕ

Алън Пардю От лятото на м.г. той стана единствено консултант по футболните въпроси на притежателите на клуба. През април обаче. В един миг от клуба оповестиха, че Пардю се е съгласил да води отбора и през сезон 2022/23. След загубата с 1:2 от " Левски " на 15 май във финала за купата обаче експертът изненадващо разгласи: " Нека да осмисля този дуел и тогава ще приказваме за моето бъдеще ". Но единствено седмица по-късно, на 22 май, след последния мач за сезона (0:0 с " Черно море " ) Пардю към този момент чертаеше проекти за работата си през идващия сезон.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР