Алан Чумак е човек мистерия, човек легенда. Някои го наричат

...
Алан Чумак е човек мистерия, човек легенда. Някои го наричат
Коментари Харесай

Ритуал за изпълнение на желание – по Алан Чумак

Алан Чумак е човек тайнственост, човек легенда. Някои го назовават самозванец, а други го считат за същински вълшебник. Той пръв разкри през 80-те години чудесата на излекуване като медиум и екстрасенс. Името му се загатва в целия Съветски съюз и след това внезапно влиза в сенките, изчезва от хоризонта. Той можел да опише за всевъзможни исторически събития без подготовка, както и да опише детайлности за живота на известни персони без да ги познава.

Алан Чумак беше един от най-известните лечители в Русия, екстрасенс, президент на районната социална фондация за поощряване на проучванията на обществени и аномални феномени, създател на книги за екстрасензорно усещане, водещ семинари и всеобщи сеанси на внушаемост и излекуване. Нарича себе си „ врач на тялото и душата”. „ За да се сбъдне едно предпочитание, то би трябвало да се реалокира от духовния проект в материалния “, споделя Чумак. - Една мисъл не е задоволителна – тя би трябвало да бъде материализирана.

По време на неговите сеанси и телевизионни излъчвания улиците на градовете безусловно опустявали, тъй като никой не желал да пропусне заветната сесия. Хората се запасявали с вода, свещи, мехлеми, кремове и други субстанции, които могат да се „ заредят “ с силата на приетия врач.

Какво е било – всеобща внушаемост или знамение – никой не знае, само че след сеансите телевизионният център бивал залят с десетки хиляди писма от признателни фенове, които се излекували от мъчителни заболявания, погрешни съпрузи се завръщали към своите фамилии и даже откраднати коли били открити...

По същата скица Чумак предлага да се работи и независимо. Който желае може да зареди своя лична вода! Вземете малко течност (например елементарна вода) във всевъзможен съд (може да е трилитров буркан). Вместо вода може да бъде всичко друго.

Седнете пред водата или каквото сте избрали и се концентрирайте. В главата ви не би трябвало да има разсейващи мисли, никой и нищо не би трябвало да ви прекъсва. Никой не би трябвало да подвига звук към вас, радиото не би трябвало да работи в кухнята, съседите не би трябвало да подвигат звук зад стената... Изберете миг, в който можете да се оттеглите в усамотение и да се изключите от всичко. Опитайте се да се потопите в медитация: затворете очи. Веднага щом разберете, че сте изцяло отпуснати и нищо не ви тормози и не ви идват никакви странични мисли, формулирайте желанието си и започнете да го казвате над буркана с вода, като вършиме подобаващите пасове с ръцете си по посока на часовниковата стрелка. Изразете желанието си ясно и съответно: да вземем за пример „ Искам да печеля 100 000 лв. от лотарията “. Повтаряйте това допустимо най-дълго в цялостна централизация – до момента в който ръцете ви се уморят или до момента в който ви се приискате да спрете да си починете, доспи ви се. Веднага щом почувствате, че сеанса е задоволителен, спрете. Прекръстете водата и я изсипете в комфортен съд. Сега си определете предписание по кое време да пиете тази вода - за някакъв къс интервал (не за един ден!), който сами сте си задали. Например, решете, че ще пиете по една чаша вода всяка заран на празен корем или един път седмично в събота преди лягане. Всичко, което би трябвало да вършиме, е просто да следвате тази поредност. Когато изпиете цялата вода, желанието ще се сбъдне. Ако ви е прекомерно комплицирано и към момента желанието ви не се осъществя бързо, повторете ритуала още веднъж. Рано или късно ще се справите и програмирането ще проработи. Това не е елементарно и може да не се получи от първия път - повтаряйте, опитвайте още веднъж, може би не незабавно, може би след 3 или даже 4 пъти ще съумеете.

Ако решите да зареждате не вода, а крем, правилото е същият. Само че към този момент няма да се пие, а ще се нанася върху тялото - да вземем за пример преди всяко излизане от къщата на улицата или всяка вечер преди лягане. Основното нещо е последователността. И не забравяйте да вършиме светия кръст. Независимо дали вярвате или не, светият кръст в действителност работи и елементарната вода в чаша, в случай че се прекръсти три пъти (дори и без да се чете молитва), може да направи същински чудеса.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР