Ал Пачино и Нур Алфала са още една стъпка по-близо

...
Ал Пачино и Нур Алфала са още една стъпка по-близо
Коментари Харесай

Ал Пачино и Нур Алфала в съдебна битка за попечителството над сина им

Ал Пачино и Нур Алфала са още една стъпка по-близо до определянето на издръжката и попечителството на сина си Роман.

Според правни документи, както Пачино, по този начин и Алфала, са се отказали да оспорват родителските си връзки в процеса, като всеки от тях признава, че е родител на своя 4-месечен наследник.

Al Pacino, Noor Alfallah Determine Parental Relationship of Son, Ask Courts to Finalize Custody and Child Support
— People (@people)
Други документи демонстрират, че двамата са поискали от съдията да издаде решение по отношение на съглашение, което са подали във връзка с техния наследник, което наподобява се отнася до настойничество над деца, прехрана на деца и правни такси.

Пачино и Алфала посрещнаха сина си през юни. Двамата са обвързани от април 2022 година
               

През септември Алфала подаде молба за физическо настойничество над сина им. В правни документи, Алфала желае Пачино да има „ рационално наличие “ над Роман.

Алфала също е поискала от носителя на „ Оскар “ да получи взаимно законно настойничество, което ще му разреши да взе участие във значими решения по отношение на тяхното бебе, в това число здравно лекуване и обучение.

Определена сума за прехрана на дете не е посочена в първичното подаване, съгласно The Blast, само че съгласно закона на Калифорния приходът на всеки родител би трябвало да бъде открит първо, преди да се подреди издръжката на дете.

Съобщава се също, че Алфала е поискала от съда звездата от House of Gucci да заплати нейните правни такси и всички разноски, свързани със случая.

Доброволна декларация за бащинство е подписана от двете страни, съгласно отчетите, шест дни преди раждането на бебето Роман. Документът е подписан от Пачино и трета страна.

Малко откакто подадоха съглашението за настойничество, Пачино и Алфала потвърдиха, че към момента са дружно.
               

„ Ал и Нур сполучливо работиха дружно и реализираха взаимно съглашения по отношение на детето им Роман. Те към момента са дружно “ , сподели представителят на артиста в изказване.

През май представителят на Пачино удостовери, че чакат първото си бебе дружно, отбелязвайки четвъртото дете за носителя на „ Оскар “.

Източник сподели през юни, че Пачино „ е благополучен “ във връзката си с Алфала и разликата във възрастта им „ не е главен проблем за тях “.

„ Те наподобява се любуват на компанията си и имат общи неща в региона на заниманията “ , сподели източникът.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР