Ал-Насър загуби с 0:2 дербито срещу Ал-Хилал от 25-ия кръг

...
Ал-Насър загуби с 0:2 дербито срещу Ал-Хилал от 25-ия кръг
Коментари Харесай

Кристиано озадачи с груба проява, а отборът му е все по-далеч от титлата

Ал-Насър загуби с 0:2 дербито против Ал-Хилал от 25-ия кръг на шампионата на Саудитска Арабия и понижи възможностите си да завоюва купата. Отборът на Кристиано Роналдо остана на 3 точки зад водача Ал-Итихад, само че има и мач повече. Португалецът нито един път не заплаши вратата на противника, а през второто полувреме се изнерви и получи жълт картон за цинично нарушаване.

Роналдо скочи върху гърба на неприятелски състезател, хвана го за врата и го повали на тревата. Действието на звездата наподобяваше техника от смесените бойни изкуства, а британският рефер Майкъл Оливър не се поколеба да му покаже жълт картон. Кристиано продължи да нервничи и след края на дуела. При излизането си от терена, той изрита няколко бутилки, подредени до тъчлинията,

За разлика от Роналдо, различен някогашен футболист на Манчестър Юнайтед се трансформира в воин за тима си. Одион Игало осъществя и двете попадения, с които обезпечи триумфа на Ах-Хилал. Нигерийският нападател откри резултата от дузпа в 42-ата минута, а в средата на второто полувреме още веднъж беше прецизен от бялата точка и към този момент има 18 гола през сезона, като излезе еднолично отпред в листата на стрелците.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР