Акушер-гинеколог с богат опит, сертифициран и обучен в Германия, става

...
Акушер-гинеколог с богат опит, сертифициран и обучен в Германия, става
Коментари Харесай

АГ специалист с европейска експертиза се присъединява към екипа на ,Мама и Аз

Акушер-гинеколог с богат опит, сертифициран и подготвен в Германия, става част от екипа на Клиниката за майчино и детско здраве,Мама и Аз`, Плевен. Д-р Борислав Стаменов е най-новото попълнение на Отделението по гинекология, което е под управлението на доктор Александър Любенов, д.м.

Д-р Борислав Стаменов е роден в гр. Русе. Завършва Медицински университет Пловдив, след което работи като акушер-гинеколог поредно в лечебните заведения в Бяла и Русе. През 2008 година придобива компетентност по акушерство и гинекология, през 2010 година е с приета компетентност и в Германия. В продължение на 8 години доктор Стаменов е старши ординатор в клиниките по акушерство и гинекология в лечебните заведения в Залцкотен (Северен Рейн-Вестфалия), Бухен и Фройденщат (Баден-Вюртемберг) и Швайнфурт (Бавария). Професионалните му ползи и квалификации са в региона на минимално-инвазивната хирургия, ултразвуковата диагностика, акушерството, перинатологията и урогинекологията.

„ Избрах за по-нататъшната си професионална реализация,Мама и Аз` - част от високотехнологичния болничен комплекс ‚Сърце и Мозък`, поради отличните мнения, които се удостоверяват изцяло. Болницата е направена по западен пример и по нищо не се отличава от западногерманските лечебни заведения - съвършена организация на работата и ръководството, чудесно готови екипи и спокойна работна атмосфера. Залага се на млади, кадърни, стимулирани и амбициозни медицински фрагменти. Болницата е отлична опция за професионално развиване за всеки работлив млад доктор ", показа усещанията си доктор Стаменов.

„ За нас е привилегия да посрещнем в екипа ни експерт с толкоз богат опит, който може да способства с нови познания и умения ", съобщи доктор Александър Любенов. Той акцентира значимостта на това ‚Сърце и Мозък` да притегля фрагменти от най-високо равнище, с европейска експертиза и безупречна професионална биография. Заедно прибавяме значим детайл в арсенала ни от пълномощия, а точно незадоволително развитите в България подспециалности като урогинекологията и уродинамичните проучвания, които към този момент надграждаме интензивно. С наслада мога да кажа, че по този метод гинекологичното поделение в,Мама и Аз` е единственото в България с толкоз висока и сложна експертиза ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР