Актьорският състав на „Buffy the Vampire Slayer“ се събира отново за новия оригинал на Audible „Slayers: A Buffyverse Story“

...
Няколко членове на актьорския състав от 20-годишната свръхестествена телевизионна драма
Коментари Харесай

Няколко членове на актьорския състав от 20-годишната свръхестествена телевизионна драма „Buffy the Vampire Slayer“ се събират отново, за да убиват отново в нов оригинал на Audible, „Slayers: A Buffyverse Story“.

Оригиналните актьори от „Бъфи“ Джеймс Марстърс, Харизма Карпентър, Антъни Хед, Джулиет Ландау, Ема Колфийлд Форд, Амбър Бенсън, Джеймс Чарлз Лиъри и Дани Стронг ще участват в сценария на аудио оригинала, като новодошлият Лая Делеон Хейс ще се присъедини към актьорския състав, според Audible .

Започвайки десетилетие след последния епизод от 2003 г. на „Бъфи“, аудиосериалът „представя на феновете свежа история и нов свят, изпълнен с ужас, сърце, хумор и изненади на всяка крачка“ и следва Спайк (Марстърс) като той отива „дълбоко под прикритие в Лос Анджелис, убеждавайки силите на мрака, че се е върнал към злите си пътища“.

„Докато той се опитва да проследи наблюдател на своето нетърпеливо ново протеже (Делеон Хейс), пътищата им се сблъскват с ветерана Убиец от паралелна реалност, в която Бъфи Съмърс (Сара Мишел Гелар) никога не е съществувала... реалност, в която е Корделия Чейс (Карпентър). единственият убиец“, според официалния синопсис.

Гелар, Алисън Ханиган, Елиза Душку и Дейвид Бореаназ, които също участваха в оригиналния сериал „Бъфи“, изглежда не са част от проекта „Убийци“. Култовото класическо шоу се излъчваше по The WB (и по-късно UPN) между 1997 и 2003 г.

„Вълнувам се да се върна с моите скъпи приятели за тази следваща глава от Buffyverse, докато отвеждаме слушателите на познато, но неочаквано пътешествие, пълно с ужас, страст и пакости“, каза Марстърс в изявление в сряда.

Той продължи: „Развълнуван съм старите и новите фенове да изживеят този любим свят на убийството на вампири, както никога досега, оживен чрез потапящо аудио разказване на истории.“

Премиерата на "Slayer" е насрочена за 12 октомври.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР