Актьорите Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са се сгодили след

...
Актьорите Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са се сгодили след
Коментари Харесай

След 2-годишна връзка: Нова звездна сватба на хоризонта!

Актьорите Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са се сгодили след траяла 2 години връзка, заяви уеб сайтът на сп. " Пийпъл ". Изданието се базира на многочислени източници, съгласно които двойката " чува звъна на сватбени камбани ".

За връзката на Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм за първи път се заприказва през лятото на 2021 г. 

През уикенда двойката е снимана да напуща празненство по случай празника Хелоуин. На фотосите се вижда хипотетичният годежен пръстен на Кравиц. В миналогодишно изявление 34-годишната щерка на музиканта Лени Кравиц сподели, че нейният любим е " просто прелестен човек ". 

" Той ме кара да се дръзвам. И двамата обичаме изкуството и приказваме за него. Също по този начин обичаме да гледаме филми и да ги обсъждаме, предизвиквайки се един различен ", показа Зоуи Кравиц, написа " Телеграф ".

Двете звезди се срещат по време на кастинга за идния режисьорски дебют на актрисата, озаглавен " Pussy Island ". 

Макар да не е приказвал за сантименталната им връзка, през февруари същата година Тейтъм показа за " Варайъти ", че Кравиц е   " перфекционист по най-хубавия вероятен метод ".

В друго свое изявление актрисата, която ще дебютира като режисьор, сподели, че в действителност е извънредно признателна на кино лентата си, въвел в живота й Чанинг Тейтъм, с който е разкрила съгласуемост и в креативен проект.  43-годишният Тейтъм има 10-годишна щерка Евърли от брака си с актрисата Джена Дюан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР