Актьорите от сериала София ден и нощ проплакаха, че са

...
Актьорите от сериала София ден и нощ проплакаха, че са
Коментари Харесай

Актьорите от София ден и нощ проплакаха: Къде са ни парите?

Актьорите от сериала " София денонощно " проплакаха, че са били завлечени с пари от продуцентите на поредицата. Много от тях се оплакват, че не са взели хонорарите си за последния месец работа под предлог, че са нарушили разнообразни клаузи от договорите си. 

" Аз ви направих известни, а вие ще ми мрънкате за пари! Когато имам, ще ви дам ", отсякъл продуцентът Краси Ванков, а риалити звездите си тръгнали с празни джобове.

Най-ощетен бил Кристиян Кирилов, който извършва ролята на Митака в поредицата. Якият мачо бил санкциониран с 2000 лв. поради изявите си като модел. По контракт той нямал право да се занимава със странични действия и да разкрива детайлности от персоналния си живот, а през последните месеци екранният Митак обществено проговори за връзката си с фолк певицата Джулия. Ванков пък единствено това чакал, с цел да му удържи солидната сума, написа " Уикенд “.

Еди Канхуш, който влезе в ролята на Асен, също бил ощетен. Той не получил последната си заплата и се оплакал пред свои близки, че от продукцията са се отнесли неточно към него. Говори се, че и останалите артисти отнесли съществени санкции, а шефът им икономисал близо 50 бона, с които купил кола на младата си държанка.

" Значи за първокласни коли има средства, а заплатите не си получихме! ", оплакали се риалити звездите.

Сериалът " София денонощно " слезе от екран преди два месеца поради невисок рейтинг. За няколко сезона сюжетните линии се изчерпаха, а актьорите все по-често недоволстваха заради ниското възнаграждение. Интересни хрумвания за още епизоди липсваха, а участниците изгубиха мотивация, тъй като не се усещаха добре оценени във финансово отношение. От кухнята на поредицата настояват, че те получавали смешните 100 лв. за епизод дори във времето, когато рейтингът им бил разбиващ. Най-големите звезди на поредицата пък получавали по 140 лв..

" Снимахме по 18 часа дневно, цяла България ме знае, а ми даваха жълти стотинки. За 5 години хонорарът ми не мръдна! ", гневял се Кристиян Кирилов, който изигра ролята на глуповатия, само че добросърдечен Митко и бързо се трансформира в един от най-големите любимци на феновете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР