Актьорите Джоди Комър, Шон Бийн и Матю Макфейдън са сред

...
Актьорите Джоди Комър, Шон Бийн и Матю Макфейдън са сред
Коментари Харесай

Ето кои са големите победители на телевизионните награди БАФТА

Актьорите Джоди Комър, Шон Бийн и Матю Макфейдън са измежду тазгодишните спечелили на състоялата се в Лондон в присъствен формат гала за телевизионните награди БАФТА, съобщи Ройтерс.

Шон Бийн беше отличен в категорията за най-хубав артист за осъществяването си в затворническата драма " Време ", която завоюва наградата и за най-хубав минисериал.

Джоди Комър, която се прочу с ролята си в " Убивайки Ийв ", получи премията за най-хубава актриса за " Помощ " - телевизионна драма, чието деяние се развива в дом за остарели хора по време на коронавирусната пандемия. За осъществяването си в същия сериал Кати Тайсън беше отличена като най-хубава актриса в поддържаща роля.

Наградата за най-хубав артист в поддържаща роля отиде при Матю Макфейдън за " Наследници ".

За най-хубава телевизионна драма беше оповестена историята за съзряване " В моята кожа ". Отличието в интернационалната категория беше присъдено на минисериала " Подземната железница " - акомодация на отличения с " Пулицър " разказ на американският публицист Колсън Уайтхед.

Комикът и артист деец Били Конъли беше почетен с почетно участие на БАФТА - най-високото отличие, присъждано от Британската академия за кино и телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР