Актьорът Явор Бахаров се забърка в неприятна ситуация, след като

...
Актьорът Явор Бахаров се забърка в неприятна ситуация, след като
Коментари Харесай

Явор Бахаров: "Нямам проблеми с наркотиците. Алкохолът ме кара да съм превъзбуден"

Актьорът Явор Бахаров се забърка в неприятна обстановка, откакто бе заловен да кара след приложимост на алкохол и опиати. Съвсем скоро Бахаров съобщи в телевизионно изявление, че няма проблеми с опиатите, само че е по-превъзбуден, когато използва алкохол. 

" Нямам проблем с опиатите. Алкохолът ме кара да съм по-превъзбуден. Не съм алкохолик, не пия постоянно, само че нямам най-хубавото пиене. Буен съм. Ако съм раздразнителен и в случай че пийна, се озверявам. Алкохолът ме кара да ставам по-експанзивен, нападателен ", сподели той, оповестява " Труд ".

Виж още:

Акторът съобщи още, че е подготвен да лежи в пандиза, в случай че се наложи. Споделя, че много се е тормозил за околните си, откакто всичко към случая станало ясно. Признава, че не е било прелестно за тях и даже усетил оттегляне и по какъв начин хората го гледали с други очи.  Припомняме, че Явор Бахаров, бе освен хванат, само че и наказан на година затвор за шофиране под влияние на алкохол и неразрешени вещества през 2020 г. 

По думите му, каквото и да реши съдът, нищо не е толкоз съдбовно, колкото в случай че беше навредил на някого. " Засега навредих на майка ми, на баба ми, на хората към себе си, които претърпяваме този развой. Слава богу непоправимо нещо не стана ", добавя той.

Акторът показа, че служителят на реда, който го е задържал, бил на същата възраст. Бахаров му споделил, че можело " да стане доста неприятно ", тъй като му провалял нещата. Полицаят от своя страна му дал отговор, че има щерка на 5 години, само че какво би станало, в случай че я блъсне на тротоара, разкри още Бахаров.

Бахаров обаче е станал доста по-отговорен след случая и е по-съобразителен към този момент. " Замислих се, че за секунда може да се кача в колата и да си проваля целия живот ", сподели той. 

Виж още:

Изорабражение: https://www.instagram.com/baharoff/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР