Актьорът Веселин Плачков, който гравитираше около партия АБВ, после около

...
Актьорът Веселин Плачков, който гравитираше около партия АБВ, после около
Коментари Харесай

Веселин Плачков се гушка с Ива Митева

Актьорът Веселин Плачков, който гравитираше към партия АБВ, след това към Стефан Янев, в този момент излиза на политическата сцена като претендент за народен представител в листите на една от новите обединения, които ще се явят на предварителния избор на 2-ри април – обединението „ Заедно ” на Ива Митева и Любомир Каримански. Теси дни надареният артист се гушна с Ива Митева. Съпругата му Мариана Попова е много ревностна и не дава обичаният й да се приближава до други дами. 



„ Аз в никакъв случай не съм спирал да имам гражданска позиция. Целта не е да вляза в политиката, тя е навлязла в живота ни и тя се занимава с нас и ние се занимаваме с нея. През последните две години няма политика, а за спектакъл и цирк – не мога да ги нарека по никакъв метод. Защото театърът е доста отговорно и комплицирано изкуство. То се прави по доста сложен метод и оставя дълги последици в душите на хората. Политиката не се занимава с душата на хората, а в последно време се занимава със самата себе си ”, изясни артистът.

Той беше безапелационен, че задачата му не е да става народен представител. „ Аз не желая да ставам народен представител. Искам, в случай че мога да бъда потребен на хората. Винаги съм заставал зад хора. Не запознат съм хрумвания – леви, десни, не съм специалист. Вярвам на хора. Ако някой ми гласоподава доверие, ще съм признателен и ще направя всичко, което мога„, безапелационен е той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР