Актьорът Васил Василев – Зуека никак не е за жалене,

...
Актьорът Васил Василев – Зуека никак не е за жалене,
Коментари Харесай

Зуека показа апартамента си в Испания – СНИМКИ

Актьорът Васил Василев – Зуека по никакъв начин не е за жалене, откакто напусна родината си и се реалокира да живее в Испания. По случай неговия рожден от „ Като две капки вода “ му направиха изненада и го включиха онлайн посредством скайп връзка. И за първи път видяхме дребна част от жилището му в Испания.

„ Голям апартамент са си взели, очевидно имат благоприятни условия “, не се стърпя водещият Герасим Георгиев – Геро, когато дамата на Зуека се разноски в две от стаите.

Зуека не скри, че най-вече в Испания му липсва шоуто „ Като две капки вода “ и неговите другари, измежду които са Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро. Но изрично отхвърля опцията да се върне да живее и работи още веднъж в родината си.

В момента той се е отдал на пристрастеността си да рисува и даже сподели последния си шедьовър на Ева с ябълката, която евентуално напълно скоро ще има своя покупател. Вече писахме, че картините на Зуека са много скъпи, само че пък ползата към тях не стихва.

За първи път видяхме Рачков толкоз разчувствуван и насмалко да се разплаче по време на видео диалога със своя другар и дълготраен екранен сътрудник.


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР