Актьорът Валери Йорданов е в тежък развод след 13 години

...
Актьорът Валери Йорданов е в тежък развод след 13 години
Коментари Харесай

Валери Йорданов в тежък развод и битка за попечителството над децата

Актьорът Валери Йорданов е в тежък бракоразвод след 13 години брак, научи HotArena. Звездата на Народния спектакъл от месеци води правосъдни борби със своята към момента законна брачна половинка Жени в опит да получи настойничество над двете си деца. Тя обаче не му отстъпва това право и като всяка естествена майка упорства девойките да останат при нея, а татко им да се среща с тях по график, избран от съда.

Почти всички сътрудници, с които работи Валери Йорданов, са в течение на фамилните му драми. Актьорът с подготвеност споделя за проблемите си пред другари и познати, разчитайки, че споделена тъга е половин тъга. От това обаче ситуацията му най-малко за момента не се усъвършенства. Жена му не давала и дума да се обели да отстъпи непринудено попечителството над двете деца. Той от своя страната също не желал да се откаже от дъщерите си. Вместо да реализират компромисно решение и да си разделят правото на развъждане на девойките, двамата родители били подготвени да се съдят до дупка.

Засега правосъдно решение към момента няма. Децата били при брачната половинка Жени, която обаче не отказвала срещи и с татко им, настояват хора от артистичните среди. Както е известно, тези дни Валери бе дружно с девойките на море в Ахтопол, където по случайност взе участие в спасяването от удавяне на двама млади мъже, повлечени от мъртво неспокойствие. Както „ Уикенд ” писа, това не е първият път, в който хъшът от Народния спектакъл избавя човешки живот. Преди време той избави и други трима души, които са давеха на плажа в Силистар. От тези подвизи обаче ситуацията му в съда не става по-добро. Наред с тях в досието му попада и тежка злополука, провокирана от звездата, в която пострадаха двама души. Инцидентът е от преди 10 години, само че може да бъде употребен в съда, с цел да се потвърди, че бащата не е в положение да поеме попечителството над децата си. Самият той твърди, че е провокирал злополуката при хипогликемичен пристъп, защото от 10-годишен страда от диабет. Въпреки това обаче към момента има хора, които считат, че може да е бил пийнал или дрогиран, до момента в който е карал.

Само преди 5 години брачната половинка на артиста Жени се кълнеше, че фамилният им живот е цялостно благополучие и чиста обич. Двамата се срещат в родния ѝ град Шумен по време на театрално турне, в което Йорданов взе участие. Жени го следяла след представлението с желанието да се видят. Понеже му харесала на външен тип, той се съгласил да изпият по едно, само че на масата тя се оригнала. Вместо да се възмути от невъзпитаната постъпка, артистът тъкмо поради нея си споделил, че това е дамата на живота му. В оня миг тя се готвела да отпътува за Съединени американски щати, където останала 4 месеца. Валери я чакал да се върне, а скоро по-късно двамата се оженили и им се родила първата щерка. Последвало и второ дете. През цялото време фамилията изглеждало щастливо.

Какво е довело до раздялата и правосъдната борба към развода, към този момент не е ясно.

Валери, който има цяла сбирка от актьорски награди, в това число „ Икар ” и два „ Аскеер ”-а, е прочут с тежкия си и експлозивен темперамент. Съпругата му Жени не крие, че постоянно ѝ се е налагало да го вади от прочувствени „ дупки ” и депресивни положение, в които имал податливост да изпада. За да се усеща сигурен и постоянен, се налагало тя непрестанно да му потвърждава, че е до него и го поддържа във всичко, което прави. Нищо чудно след 13 години да се е изморила да лекува душевните контузии на своята сякаш по-силна половинка. Не е изключено и Валери да е сгафил в нещо и точно този гаф да е довел да края на връзката им. Какво тъкмо е станало, евентуално единствено те двамата знаят. Колегите им стискат палци някогашните влюбени да се схванат по цивилизован метод и да сложа завършек на войната между тях в името на своите деца, написа Уикенд.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР