Актьорът Стефан Мавродиев успя да преодолее най-голямото изпитание в живота

...
Актьорът Стефан Мавродиев успя да преодолее най-голямото изпитание в живота
Коментари Харесай

Стефан Мавродиев се вдига на крака след тежката операция

Актьорът Стефан Мавродиев съумя да преодолее най-голямото тестване в живота си – дисковата херния, поради която загуби пъргавината си. След като се подложи на интервенция в „ Софиямед “ през лятото и последвалите няколко месеца на възобновяване, през днешния ден ветеранът още веднъж е на крайници и обикаля столицата на личен ход.

Преди броени дни той бе видян да щъка из центъра на София в компанията на собствен другар, на който разказвал разпалено за новите си креативен проекти.

 

Легендарният артист и безгрижник, който в края на декември чукна 80 години, към момента изпитва болежка и това ясно си проличава по гримасите, появяващи се на лицето му при дълготрайно вървене. На доайена на Младежкия спектакъл от време на време му се постанова да стопира за къси почивки, само че като цяло е в прилична за възрастта си форма и даже не употребява бастун.

 

Когато попаднал във фокуса на папараците, той отивал към обичаната си сладкарничка до Българска национална телевизия, съпроводен от доста по-млад от него мъж. Влизайки в заведението, двамата си купили по една минерална вода и се настанили на маса до прозореца.

 

За никого не е загадка, че в предишното Мавродиев намираше вдъхновение в твърдия алкохол, само че от години не го и помирисва, камо ли да близва. Към днешна дата най-вече да си разреши по някоя бира, само че и това прави рядко.

 

Той е безапелационен, че пиенето е за младите и добавя, че когато стартира да взема превес и организмът се пригоди към него, става като опиат и е нездравословно. Когато алкохолът стартира да пречи, човек схваща, че има два пътя пред себе си, от които би трябвало да избере единия. Не крие, че е видял с очите си по какъв начин алкохолът е провалил живота на хора, траяли да пият и акцентира, че този живот не е за него, защото е притеглен повече от работата си. Маврото освен продължава да е настоящ артист, а се подвизава в театъра и като режисьор.

Инфо: Уикенд

Тагове: Стефан Мавродиев актьор дискова херния операция „ Софиямед “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР