Актьорът Райън Рейнолдс разказа, че е се е почувствал като

...
Актьорът Райън Рейнолдс разказа, че е се е почувствал като
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс изпълни предсмъртното желание на свой фен

Актьорът Райън Рейнолдс описа, че е се е почувствал като " свидлив за гърлото " след среща с " извънреден " почитател на Рексам, който има терминален рак на апендикса, написа Би Би Си.

45-годишният Джей Фиър, който билдиагностициран през януари, се срещна със своя воин на стадиона на Wrexham`s Racecourse, където тимът му означи победа във Футболната лига.

Благотворителната организацияBucket List Wishes, помогнала за организирането на срещата, показа: „ Това предпочитание е най-трудното, лиши най-вече доброволчески часове и коства най-вече за съвсем 10 години, в които изпълняваме стремежи. “

Фиър, брачната половинка му и децата му бяха отведени от вкъщи им в Саутхемптън до Рексам, с цел да се срещнат с Рейнолдс и да гледат успеха с3-1над Борехам Ууд, спечелвайки на Рексам завръщане в Английската футболна лига след 15 години.

Фиър сподели, че звездата е прекарала 20 минути в диалог с него и фамилията му и му е дала подписана ръкавица от неговия воин Дедпул, която е употребена във втория филм.

„ Наистина се надявам, че ще съумея да видя Deadpool 3, когато излезе. Хората може да си помислят, че всичко това е за мен. Всъщност, това е за моето семейство, тъй като те са тези, които ще помнят случилото се до края на живота им. Просто се надявам това да е спомен, който в никакъв случай няма да не помнят “, добави Фиър.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР