Актьорът Патрик Стъюрт обяви в Лас Вегас сензационна новина, която

...
Актьорът Патрик Стъюрт обяви в Лас Вегас сензационна новина, която
Коментари Харесай

Светът на научната фантастика превъртя от кеф! Една легенда се завръща в космоса без никой да го е очаквал

Актьорът Патрик Стъюрт разгласи в Лас Вегас сензационна вест, която накара милионите почитатели на научната фантастика по света да подскочат. Той се завръща в своята най-известна роля – на капитан Жан-Люк Пикар от паметния сериал „ Стар трек: Следващото потомство “, оповестява Би Би Си.

Харизматичният капитан на галактически транспортен съд ще се появи в новия сериал на Си Би Ес „ Пълен достъп “ ( “All Access”), който ще споделя за живота му след края на поредицата от 90-те години.

Британският артист заяви новината на обичайна конференция на почитателите на „ Стар трек “ в Лас Вегас пред многочислена аудитория. 78-годишният артист е играл ролята на Пикар в 178 епизода от поредицата и в 4 игрални кино лентата.

„ Винаги съм бил доста горделив да бъда част от екипа на „ Стар трек: Следващото потомство “, само че когато приключихме последния филм напролет на 2002, в действителност почувствах, че моето време в " Стар трек " е изтекло по натурален метод “, съобщи титулуваният шекспиров артист, който сега живее в Ню Йорк.

„ Неочаквана и приятна изненада е да съм още веднъж разчувствуван и вдъхновен за завръщането си като Жан-Люл Пикар и да проучвам нови измерения дружно с него “, сподели още Стюарт.


За минути интернет и обществените мрежи завряха от мнения. След над 20-годишно спиране и гледане на остарели епизоди почитателите не могат да повярват на ушите си. Много от тях засипват артиста с въпроси, а други към този момент се свързват с останалата част от актьорския състав и упорстват целият екипаж на именития транспортен съд „ Ентърпрайз “ да се събере в новия сериал.

Стюърт сполучливо работи и в Холивуд с присъединяване си в поредицата на „ Марвъл “ за „ Х-мен “, където играе ролята на мутанта Чарлс Ксавие.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР