Актьорът от Междузвездни войни Пол Грант почина на 56-годишна възраст,

...
Актьорът от Междузвездни войни Пол Грант почина на 56-годишна възраст,
Коментари Харесай

Почина актьорът от “Междузвездни войни“ Пол Грант

Актьорът от " Междузвездни войни " Пол Грант умря на 56-годишна възраст, откакто колабирал пред гара в Лондон, написа " Индипендънт ". Актьорът бил открит от полицията на Кингс Крос в четвъртък (16 март) и бил откаран по неотложност в болница, където към този момент изпаднал в мозъчна гибел.

Семейството му разгласи, че е взело решение да изключи животоподдържащия му уред в неделя (19 март). Причината за гибелта към момента не е оповестена.

Дъщерята на артиста - 28-годишната Софи Джейн Грант, казаче е „ опустошена “ и назова татко си „ легенда по толкоз доста способи “.

Тя сподели в изказване пред The Sun: „ Той постоянно носеше усмивка и смях на лицето на всеки. Би направил всичко за всеки и беше огромен почитател на Арсенал. “

Актьорът беше висок 132 сантиметра и се наричаше „ кралят на джуджетата “.

Той играе един от неназованите Еуоки във кино лентата от 1983 година на Междузвездни войни „ Завръщането на джедаите “, споделяйки екрана с актьорите Марк Хамил и Харисън Форд.

Грант също си партнира с Том Круз в „ Легенда “ (1985), Дейвид Бауи в „ Лабиринт “ (1986) и Вал Килмър в „ Уилоу “ (1988) и снима некредитирана роля в „ Хари Потър и Философският камък “ през 2001 година

Във фантастичния филм на Брайън Хенсън Лабиринт, в който той играе един от Корпуса на гоблините, Грант също служи като дубльор на Хогъл, който се извършва от Шари Уайзър и се озвучава от Брайън Хенсън.

Приятелката на Грант, Мария Дуайър, отдаде респект на артиста, като написа: „ Пол беше любовта на живота ми. Най-забавният човек, който познавам. Той направи живота ми цялостен. Животът в никакъв случай няма да бъде същия без него. ”

Три седмици преди гибелта си, Грант беше сниман на същото място, на което колабира, обсъждайки по какъв начин е „ прахосал “ насъбраните облаги от „ Междузвездни войни “ и „ пиел прекалено много “.

Говорител на службата за кола за спешна помощ в Лондон сподели за колапса на Грант: „ Бяхме потърсени в 14:08 ч. в четвъртък, 16 март за случай на гара St Pancras, Euston Road. Изпратихме екип на кола за спешна помощ и доктор. Обработихме мъжа на място и го откарахме в болница предпочитано ".

Грант има двете дъщери и един наследник, както и доведени деца и внуци.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР