Актьорът от комедийното предаване „Комиците“ Петьо Петков-Шайбата стана татко на

...
Актьорът от комедийното предаване „Комиците“ Петьо Петков-Шайбата стана татко на
Коментари Харесай

Любо Нейков става кум на Петьо Петков - Шайбата

Актьорът от комедийното предаване „ Комиците “ Петьо Петков-Шайбата стана баща на дребния Богдан и към този момент е в трескава подготовка за идната женитба с неговата майка Мария. Кумове на Петьо и Мария ще бъдат неговия началник Любо Нейков и брачната половинка му Гинка, предава Флагман.бг.

Двойката е дружно от повече от 10 години. Миналата година Шайбата ѝ предложил брак, само че поради ограничаващите ограничения около пандемията от COVID-19 се наложи отсрочване на венчавката. Новината за бременността на Мария ги изпреварила и бъдещите младоженци решили да изчакат до момента в който Богдан стане на няколко месеца. В момента Петьо и фамилията му почивали на родното Черноморие, а наесен го чакали нови фотоси в „ Комиците “. Екип на занимателното предаване към този момент се подготвял за сватбеното тържество.

42-годишният артист от дълго време бил квалифициран за ролята на баща. Петьо бил дете на разведени родители и от дребен помагал на майка си в грижите за по-малката си сестра Ели. Грижовността му се пренесла и върху приятелката му Мария. „ С него се разбираме съвършено “, споделяла е бъдещата госпожа Петкова.

Шайбата имал мъчно детство и още като дете почнал да работи. Комикът почнал трудовия си стаж едвам на 14 години. Първата работа на бъдещата звезда на „ Комиците “ била да продава вестници по улиците. „ Пласирах утринната преса, а следобяд ходех на учебно заведение. После се пробвах и в строителството. Въпреки нежното си телосложение, бутах колички с вар и пренасях тежки тухли”, разказвал е артистът. Шайбата е заработвал като барман, гумаджия и ски преподавател в Банско.

Един ден седнал да обядва с другари, когато му телефонирал бащата на „ Комиците “ Любо Нейков и го поканил на среща в офиса си. Обадил му се откакто го предложил Кръстьо Лафазанов. „ Приятелите към мен споделиха: „ Абе, бягай бе! На какъв се правиш? Любо Нейков ще ти се обажда “. Шест месеца бях живял във Франция, преди този момент 2 години бях в рецесия и нямах даже кабелна телевизия. Не бях гледал телевизия. Не можех да се сетя кой беше Любо Нейков. Питах го „ Ти кой беше?”, а той сподели „ Браво, разсмя ме. Ела в този момент до офиса да се забележим “, разказвал е за първата си среща с комика Шайбата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР