Актьорът от EastEnders Джеймс Бай е получил нараняване на главата,

...
Актьорът от EastEnders Джеймс Бай е получил нараняване на главата,
Коментари Харесай

Звездата от EastEnders демонстрира ужасяващо нараняване, докато разцепва главата си на сцената по време на пантомима

Актьорът от EastEnders Джеймс Бай е получил пострадване на главата, до момента в който играеше на сцената по време на пантомимата на Снежанка и седемте джуджета.

Актьорът, който играе Мартин Фаулър в сериала на BBC от 2014 година, играе Принца в музикалната версия на пантомимата в Aylesbury Waterside Theatre от началото на декември. Той претърпя злощастното пострадване в първата си сцена на класическото панто, където разцепи главата си и трябваше да бъде превързан.

Винаги експерт, Джеймс не разреши това да го спре да продължи шоуто и показване на представянето си. Актьорът даже украси пострадването си с подправена прашка, с цел да направи случая част от шоуто.

Неговата колежка Рианън Честърман, която играе Снежанка в сериала, сподели, че травмата не е помрачила настроението на Джеймс, до момента в който той грееше за селфи зад кулисите. Споделяйки фотографията в своите Instagram Stories, Rhiannon написа: „ Вижте нашия самоуверен принц @jimmybye Разтвори главата си в първата сцена, продължи и ре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР