Актьорът от Аквамен“ със сигурност знае, че няма невъзможни неща.

...
Актьорът от Аквамен“ със сигурност знае, че няма невъзможни неща.
Коментари Харесай

Лиза Бонет и Джейсън Момоа: да се ожениш за детската си любов

Актьорът от „ Аквамен “ сигурно знае, че няма невъзможни неща. „ Ако някой ми каже, че нещо не е допустимо, аз постоянно давам отговор: „ Слушай, аз се ожених за Лиза Бонет. “ Да, в миналото 8-годишният Джейсън, гледайки The Cosby Show през 80-те, вижда Лиза на екрана и още тогава се зарича, че някой ден ще бъде с нея. И в случай че тогава това детско влюбване изглеждало нереално и мимолетно, то в този момент, когато най-сетне я държи в обятията си, връзката им е всичко друго, само че не и невъзможна.

Когато Момоа е на 26 и към този момент е почнал да се снима в киното, ориста ги среща инцидентно в един джаз клуб в Ел Ей. „ Случи се да се озовем на точното място, в точното време и измежду общи познати “, спомня си артистът. По това време и двамата са с расти, а както можете да предположите, той прави неговите поради нея, тъй като това момчешко въодушевление освен не е изчезнало, само че става още по-силно, когато я вижда. Той безусловно изгубва мозъка и дума, когато самата Лиза отива при него и му се показва в оня джаз клуб, в оня Ел Ей. Фойерверки ли, пеперуди ли... всичко изпитва в оня къс момент Джейсън, тъй като най-сетне се среща с любовта на живота си.

В края на вечерта той я моли да го закара до хотела му, защото няма кола, само че някъде по пътя двамата стопират, с цел да изпият по един Guinness, бира, която инцидентно или не, и двамата харесват. „ Не можех да допускам, че го направи “, помислил си той и бил още по-сигурен, че това е дамата за него. „ Останалото е история “, както би споделил Момоа.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР