Актьорът Наум Шопов е влязъл в болница заради COVID-19. Новината

...
Актьорът Наум Шопов е влязъл в болница заради COVID-19. Новината
Коментари Харесай

Наум Шопов: Нямам търпение COVID-19 да се превърне в неприятен спомен - slava.bg

Актьорът Наум Шопов е влезнал в болница поради COVID-19 . Новината пристигна от самия него в профила му в Instagram, като към известието артистът качи фотография и от болничното заведение.

"На много от вас им направи усещане, че изчезнах от всякъде откакто ви споделих за моята среща с вируса. Причината за това беше, че се наложи да постъпя в болница ", написа той. „ За благополучие нещата към този момент се стабилизираха. Момичетата ми са също са добре! Надявам се, този път да е дефинитивно за всички ни! Нямам самообладание това да се трансформира в просто противен спомен. Благодаря ви ", написа още звездата от известния сериал „ Откраднат живот “.

Публикация по тематиката се появи и в профила на половинката на Наум Шопов - Теа Минкова . От нея излиза наяве, че и тя, и щерка им също са прекарали COVID-19. "Изкарахме вируса тежко, и за най-голямо страдание, той не пропусна и Амая . Няма да влизам в детайлности, единствено ще споделя, че съм БЛАГОДАРНА за това, че още веднъж сме дружно ", написа тя. Тя разказва последните две седмици като сложни и стресиращи за цялото семейство и благодари на майка си и сестра си, без които тези дни са щели да бъдат още по-голям призрачен сън.

"Сега постепенно започваме да се връщаме към естествения си метод на живот ", приключва тя, представена от канала във vbox7.

Вижте цялото видео!

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР