Актьорът Марк Хамил, прочул се с ролята на Люк Скайуокър

...
Актьорът Марк Хамил, прочул се с ролята на Люк Скайуокър
Коментари Харесай

Принцеса Лея със звезда в Алеята на славата посмъртно

Актьорът Марк Хамил, прочул се с ролята на Люк Скайуокър в галактическата сага “Междузвездни войни”, поздрави своята “космическа сестра” принцеса Лея – починалата Кари Фишър, която ще бъде удостоена посмъртно със звезда на холивудската Алея на славата, написа уеб сайтът на сп. “Пийпъл”.

Хамил е приветствал всички 38 звезди, на които ще бъде оказана достойнството през 2022 година Актьорът по-специално е поздравил “несравнимата, занимателна и на моменти непочтителна естествена сила”, визирайки своята “космическа сестра” Кари Фишър.

“Нейната звезда ще грее от тук до вечността”, написа 69-годишният Марк Хамил в Twitter. Хамил преди се е застъпвал за удостояването на Кари Фишър със звезда на фамозната алея на славата в Холивуд, отбелязвайки, че на починали звезди може да бъде оказана сходна чест пет години след кончината им. Фишър, прочула се като принцеса Лея, умря на 60-годишна възраст през декември 2016 година

От обявата не излиза наяве по кое време през идната година е планувана церемонията по откриването на звездата на Кари Фишър.

Марк Хамил получи своя звезда на Алеята на славата през 2018 година На церемонията по откриването й участва различен обичан артист от “Междузвездни войни” – Харисън Форд, превъплътил се в облика на Хан Соло.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР