Актьорът Мак Маринов проговори за най-трудния период от живота си.

...
Актьорът Мак Маринов проговори за най-трудния период от живота си.
Коментари Харесай

Актьорът Мак Маринов проговори за най-трудния период от живота си и за загубата на баща си

Актьорът Мак Маринов проговори за най-трудния интервал от живота си. Преди три години претърпява най-съкрушителната загуба в живота си, като губи татко си - режисьора Валентин Маринов-Пело.

" Това е нещо, което не може да се превъзмогне в никакъв случай. Баща ми беше най-близкият ми човек на света. След неговата гибел единственото, което съм можел да направя, е да се опитам да схвана механизмите, по които той да продължава да участва в живота ми и мисля, че съм разкрил такива, разяснява пред Деси Банова по NOVA артистът.

В Театър 199 се състои режисура, отдадена на татко му. Правят театрална акомодация на негов превод по разказ на Ясмина Реза.

" Използваме този превод, защото искахме по този метод татко ми да продължи да живее с нас. Много беше мъчно основаването на това зрелище, защото е прозаичност. Когато прозата се качва на сцена, се изискват решения и беше огромно предизвикателство, само че мисля, че успяхме ", добавя Мак и прибавя, че най-голямото знамение в живота му е срещата точно с татко му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР