Актьорът Кристиан Кирилов мечтае ролите да му донесат толкова пари,

...
Актьорът Кристиан Кирилов мечтае ролите да му донесат толкова пари,
Коментари Харесай

Новият секс символ Кристиян и Джулия партньори и в живота

Актьорът Кристиан Кирилов мечтае функциите да му донесат толкоз пари, че да може да продуцира личните си планове. За да осъществя проектите си, той работи от заран до вечер. Кристиян взе участие в сериала " Вайръл " дружно с колежката си Калина Иванова - Симона от „ София денонощно “. В фотосите вземат участие още артистът Галин, новото попълнение на компания " Пайнер " - Лидия и рап кралицата Диона. Наскоро артистът направи и музикален дебют в дует с половинката си Джулия. Парчето се споделя „ Ти си “, а видеото към песента е напълно по сюжет на Кристиян.

Пред " Марица " артистът признава, че е много примитивен и емоционален за разлика от облика на кроткия Митко от „ София денонощно “. Мачото показа, че обожава да пътува. Посетил е над 30 страни, а обичаното му място е Лас Вегас.

С дуетната си половинка Джулия са двойка и в действителния живот. Кристиян описа, че двамата са дружно от няма и година, само че той към този момент е сигурен, че Джулия е неговият човек вечно.

Кристиян Кирилов е новият секс знак на екрана, като заема челна позиция в класацията за най-красивите мъже в Европа на начин на живот медиите. Поддържа съвършената си форма с непрекъснати тренировки във фитнеса и непоколебим хранителен режим.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР