Актьорът Константин Еленков, който ще играе главната роля в суперпродукцията

...
Актьорът Константин Еленков, който ще играе главната роля в суперпродукцията
Коментари Харесай

Каскадьор е звезда в новата постановка на Драмата

Актьорът Константин Еленков, който ще играе основната роля в суперпродукцията на Драматичния спектакъл „ Одисей ”, е взел участие като каскадьор в няколко български кино лентата. За да извърши ролята на героя си, 23-годишният артист е измършавял с 15 кг.

В постановката на сцената ще има комплицирани железни стълби с механизми, чието нанагорнище ще изисква огромни физически умения у героя на Еленков.

„ Свикнал съм с каскадите – рискови са, само че имам опит в тях ”, сподели за Марица.бг той. Последният филм, в който взе участие се споделя „ Пастир ” на Милена Андонова. Там Константин Еленков прави рискова каскада без никакви предпазни ограничения.

„ Играя пастир, който стартира да се търкаля в една бездна и до момента в който пада, изважда въжета и овързва с тях съперника си. Бях и каскадьор, и акробат ”, споделя Еленков, който е пето потомство артист по линия на майка си – режисьорката на „ Одисей ” Диана Добрева.

Дядо му Константин е бил пътуващ артист още по времето на цар Фердинанд.

За мегаспектакъла „ Одисей ”, който е част от самодейността Европейска столица на културата, Еленков си е пуснал дълга брада.

„ Така съм се вживял в героя си Одисей, че от мислене и подготовка за ролята си отслабнах с 15 кг ”, споделя Еленков. Той играе в постановката " Бащата " на Народен спектакъл " Иван Вазов " и в " Сън в лятна нощ " на Младежки спектакъл.

„ Одисей ” на Дратичния спектакъл е по текст на драматурга Александър Секулов. Постановката ще коства към 300 хиляди лв. и в нея ще вземат участие към 40 артисти.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР