Актьорът Камен Донев даде своето мнение за скандалното видео с

...
Актьорът Камен Донев даде своето мнение за скандалното видео с
Коментари Харесай

Камен Донев с убийствен коментар за министър Атанасов: Предлагам му да скочи през прозореца

Актьорът Камен Донев даде своето мнение за скандалното видео с културния министър Атанас Атанасов, като показа: " Това, което стана в околните дни с... това момченце - министъра на културата. Това е доказателство до каква степен можем да стигнем. "

" Не може да не се гледа такова нещо. Аз бих предложил неговото осъществяване за номинация и напряко могат да му дадат премия за мъжка роля за най-кратък моноспектакъл. Аз имам няколко хрумвания - той да прави постоянно такива клипчета, в които дори може да пуска на live streem, който да бъде заплатен, и парите, които се събират от фенове, да бъдат давани за несполучливи спектакли, такива без доходи, с цел да се подкрепят. 

Предлагам му също по този начин да направи подобен клип по различен мотив, като видях, че в кабинета му има отворен прозорец и най-после да скочи през него. Или с парите да се подкрепи възобновяване на каторгата в България и той да бъде първия клиент. Извън рамките на иронията и шегата. Виновни са тези, които поставили Атанасов на този пост ", показа още Камен Донев пред bTV.

Според него не е добре, че доста хора се вършат, че няма проблем. " Усмихват се и се мазнят, живеят в една такава измислена " френдли " конюнктура, от която никой няма изгода, т.е. ние живеем в неистина ", добави още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР