Актьорът и тв водещ Иво Аръков вече не крие любовта

...
Актьорът и тв водещ Иво Аръков вече не крие любовта
Коментари Харесай

Иво Аръков с премеждие на Орлово око

Актьорът и тв водещ Иво Аръков към този момент не крие любовта си с хубавата Габриела, която впечатлява с обилната си пазва, видя HotArena.

Двамата се любуваха на забавен уикенд задно и взеха решение да създадат почитателите си съпричастни с прекарването. 

 
Напоследък Аръков се е вживял в ролята си на инфлуенсър, а наподобява и неговата другарка има такива упоритости, по тази причина се подлагат на какво ли не, в случай че това ще им донесе малко лайкове. Такъв образец дава самият Иво, който е премръзнал по време на последните прищевки на гаджето си.

Иво и Габи решили да се отбият до панорамната площадка  " Орлово око "   и да си създадат няколко фотоси на това известно място за профилни фотоси в мрежата. 

" Първото ми усещане е от извънредно тесния път, който ми подсети за Тибет, не че съм бил, само че просто по този начин си го представям, което е “много благо ”, имайки поради, че ни е на една ръка разстояние и не е нужно да вървим до там!

Второто е, извънредно общително подпийналите водачи, които ти оферират да те метнат с джипа до върха, в случай че преди този момент не те метнат другаде! И третото е, до момента в който се редяхме на дългата опашка за фотография на леко клатещата се платформа, какъв брой съпричастни (мъжки) лица срещнах, че е прекомерно студено през днешния ден да се инфлуенсва! Затова слагам това тук! Да лайквайте, споделяте и коментирате, с цел да съм сигурен, че този мраз не е бил безрезултатен! Вие сте моят смисъл и вяра ", гласи саркастичното обращение на Иво към почитателите му, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР