Актьорът И Сон-кюн от спечелилия Оскар филм Паразит бе намерен

...
Актьорът И Сон-кюн от спечелилия Оскар филм Паразит бе намерен
Коментари Харесай

Актьорът с главната роля в носителя на "Оскар" "Паразит" е намерен мъртъв

Актьорът И Сон-кюн от спечелилия " Оскар " филм " Паразит " бе открит през днешния ден мъртъв. Очевидно става дума за самоубийство, заяви Йонхап и означи, че против него се водеше следствие по съмнение в приложимост на опиати.

Мъж на към 40 години е открит в безсъзнание в кола в парк в центъра на Сеул в 10:30 ч., а по-късно полицията го разпознава като И, предава Българска телеграфна агенция.

Преди това в полицията е получен сигнал, че И е напуснал дома си, откакто е написал записка, наподобяваща предсмъртно писмо, и че колата му е изчезнала.

От началото на тази година, в това число и предходната събота, Ли бе разпитан неколкократно от полицията по съмнения, че е употребявал марихуана и други опиати в дома на хостеса, работеща в първокласен бар в Сеул. Актьорът твърдеше, че е бил подведен от хостесата и че не е знаел какво приема. Направените му проби за опиати бяха негативни.

И закупи международна популярност, откакто " Паразит ", в който той извършва основната роля, завоюва " Оскар " за най-хубав филм през 2020 година

Източник: dir.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР