Актьорът и режисьор Тайлър Пери дарява 2,75 милиона долара на

...
Актьорът и режисьор Тайлър Пери дарява 2,75 милиона долара на
Коментари Харесай

Холивудска звезда дари милиони, за да плати данъците на 300 възрастни жители на Атланта

Актьорът и режисьор Тайлър Пери подарява 2,75 милиона $ на по-възрастни притежатели на жилища в Атланта, с цел да им помогне да останат в домовете си, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Преди няколко седмици Пери се е свързал с кмета на Атланта Андрю Дикенс за даване на помощ за тези поданици с закрепени приходи, които могат да изгубят жилищата си вследствие на повишението на налозите върху недвижимите парцели, оповестява " Атланта джърнъл-конститюшън ".

Пери, който е на трето място измежду най-високоплатените актьори в света съгласно класацията на сп. " Форбс ", ще заплати дължимите налози върху недвижимите парцели на 300 възрастни хора с ниски приходи в Атланта, написа вестникът.

Помощта ще покрие градските, окръжните и учебните налози. Пери ще покрие и всяко нарастване на налозите през идващите 20 години за 100 възрастни поданици с ниски приходи. Той към този момент е дарил 750 000 $ за първата година, с цел да покрие дължими налози и всяко нарастване на налозите върху парцелите, и е заречен по 500 000 $ всяка година през идващите четири години, с цел да подсигурява, че жителите няма да заплащат повече такива налози.

Средствата ще се ръководят от " Инвест Атланта партнършип " (Invest Atlanta Partnership), нестопанското крило на органа за икономическо развиване на Атланта.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР