Актьорът Хенри Кавил ще е Конър Маклауд в римейк на

...
Актьорът Хенри Кавил ще е Конър Маклауд в римейк на
Коментари Харесай

Хенри Кавил ще е Конър Маклауд в римейк на класиката „Шотландски боец“

Актьорът Хенри Кавил ще е Конър Маклауд в римейк на класиката „ Шотландски войник “ от 1986 година. В истинския филм изгря звездата на Кристоф Ламбер, който се превъплати в ролята на безсмъртния боец от XVI в. Лентата ще бъде рестартирана от Lionsgate, а режисьор на продукцията ще е  Чад Стахелски, добил известност с „ Джон Уик “.

Именно Стахелски издава, че Кавил е един от любимците за основната роля във кино лентата. „ Не става въпрос единствено за мускули и психика. Смятам, че той има необикновен диапазон и мисля, че ще донесе нещо доста особено ", показва режисьорът пред изданието Collider. Чад Стахелски счита, че звездата от „ Супермен “ и „ Вещерът “ има " физиката и харизмата да изиграе основната роля във кино лентата “.
В истинския филм сър Шон Конъри, Ламбер и Кланси Браун са в ролята на безсмъртни същества, които се преследват едно друго, с цел да съберат повече мощ. Филмът, незабравим с фразата си „ There can be only one “ и саундтрака на Queen, породи четири продължения и три spin-off телевизионни сериала.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР