Актьорът Хенри Кавил потвърди информацията, че ще става баща за

...
Актьорът Хенри Кавил потвърди информацията, че ще става баща за
Коментари Харесай

40-годишна холивудска звезда ще става баща за първи път

Актьорът Хенри Кавил удостовери информацията, че ще става татко за първи път и е извънредно разчувствуван по този мотив. Приятелката му Натали Вискузо също е на седмото небе. 

40-годишният секссимвол показа новината по време на формалната премиера на новия филм на Гай Ричи " The Ministry of Ungentlemanly Warfare ", в който Кавил извършва основната роля. След като показа, че ще става татко, артистът призна, че няма самообладание чудото към този момент да се случи.

" Много се вълнувам. И двамата с Натали сме ужасно щастливи. Сигурен съм, че занапред ще споделяме доста за това ", сподели Кавил пред " Access Hollywood ". Връзката на Хенри и Натали

Хенри Кавил, който през 2013 година бе разгласен за най-сексапилния мъж, и Натали Вискузо са дружно от близо три години. През 2021 година двамата оповестиха публично връзката си посредством обява в Instagram, в която играят шах. През 2022 година пък се появиха и на аления килим към този момент като двойка. 

Натали работи също във филмовия бизнес и се счита, че с Хенри са се срещнали по време на фотоси, само че не са се влюбили незабавно. Покрай пандемията от COVID-19 връзката им се задълбочава, написа Contactmusic, написа actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР