Актьорът Феликс Камерер е сред изгряващите звезди на европейското кино.

...
Актьорът Феликс Камерер е сред изгряващите звезди на европейското кино.
Коментари Харесай

Той е новата звезда на европейското кино

Актьорът Феликс Камерер е измежду изгряващите звезди на европейското кино. Австриецът прави впечатляващ дебют на огромния екран с основната роля във военния епос " На Западния фронт нищо ново ", който е измежду сериозните кандидати за киноотличията в тазгодишния награден сезон. 

Германската, измежду които и този за най-хубав филм. Има номинации и за " Оскар " в девет категории. Британските оценки са считани за значим знак за възможните отличници на американската Академия за кинематографично изкуство и просвета, която ще ги разгласи на 12 март в Лос Анджелис. 

" На Западния фронт нищо ново " жъне триумфи, а младият артист Феликс Камерер, превъплътил се в ролята на Паул Боймер, става все по-популярен. Той е на 27 години, само че лицето му, чието лъчение се дефинира като бебешко, основава усещане за още по-млад мъж. 



" На Западния фронт нищо ново " - екранизация на едноименния разказ на Ерих Мария Ремарк, е първият филм, в който взе участие Камерер. Досега кариерата му се развива на театралната сцена. 

Роденият във Виена артист споделя пред Би Би Си, че тематиките, наранени в книгата от 1929 година и респективно в кинопродукцията, са доста настоящи през днешния ден поради съветското настъпление в Украйна. " Мисля, че това просто ни демонстрира още веднъж, още веднъж и още веднъж, че войната не стопира ", споделя той.

Написвайки книгата, Ремарк се основава на персоналния си опит, добит по време на Първата международна война. Историята е разказана през погледа на младежа Паул Боймер, който непринудено и с възторг потегля на фронта

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР