Актьорът Даниел Радклиф, който стана известен с ролята си на

...
Актьорът Даниел Радклиф, който стана известен с ролята си на
Коментари Харесай

Даниел Радклиф снима филм за своя дубльор, който стана инвалид по време на снимките на Хари Потър

Актьорът Даниел Радклиф, който стана прочут с ролята си на Хари Потър в поредицата за магьосника ще продуцира документален филм за своя дубльор по време на фотосите на Хари Потър.
Прочетете още
Дейвид Холмс получи пострадване на гръбначния дирек по време на Хари Потър и Даровете на гибелта: Част 1. От тогава той е неработоспособен. 

Радклиф разгласи новината в Инстаграм и съобщи, че тайният план е лишил 4 години. 

Документалният филм на HBO, The Boy Who Lived, ще включва изявленията с двамата, както и фрагменти от каскадите на Дейвид.

„ Да бъда каскадьор беше моето предопределение в живота, а дублирането на Хари беше най-хубавата работа на света “, написа Дейвид в Инстаграм.

Дейвид беше младеж гимнастик от Есекс, когато беше определен да играе дубльор на Даниел в първия филм, когато артистът беше на 11.

Инцидентът става по време на подготовка на каскади през януари 2009г. 

„ Този ​​филм споделя историята освен на моите достижения пред камерата, само че и на провокациите, с които се сблъсквам всеки ден, и цялостното ми отношение към живота откакто съм с строшен врат “, сподели той.

„ В бурния свят, в който живеем сега, бих желал да изтъквам Хари: „ Ние сме толкоз мощни, колкото сме обединени, толкоз слаби, колкото сме разграничени “.

Дейвид също благодари на медицинския личен състав, както и на авторката на Хари Потър Джоан Роулинг и Даниел за тяхната поддръжка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР