Актьорът Чарли Шийн е загърбил повечето си вредни навици и

...
Актьорът Чарли Шийн е загърбил повечето си вредни навици и
Коментари Харесай

Чарли Шийн: Уморих се да се извинявам за неща, които не помня

Актьорът Чарли Шийн е загърбил множеството си нездравословни привички и се стреми да е образец за подражателство за своите деца. Това съобщи самият той в извънредно изявление за в. „ Дейли Мейл ", цитира "Монитор ".

Звездата от паметния ситком „ Двама мъже и половина “ не близва алкохол, не използва опиати и към този момент не върви по купони. Той си ляга в 21 часа и прекарва времето си в четене на „ здравословни сюжети “ и следене на новините.

„ Всяка нощ започваше с положителни планове, само че постоянно завършваше със свестни хора, които трябваше да разчистват безредиците ми. Уморих се да се оправдавам за неща, които не помня “, призна 53-годишният артист.

Познатия по целия свят като чичо Чарли мъж към момента не може да се отърве от тютюнопушенето, само че работи върху това. Той споделя, че роднините му са разчувствани от неговата промяна.

„ Вече не преустановявам хората. Не изгубвам неща. Много съм акуратен. И децата ми в действителност виждат този супернадежден човек. Те могат да разчитат на мен в това да бъда техен образец. Днес те имат най-хубавата версия на татко си “, отсече той.

Шийн възпитава щерка Касандра на 34 години от първия си брак,още две момиченца - Сам (14) и Лола (13) от любовта му с Денис Ричардс, както и близнаците - Боб и Макс (9) от Брук Милър.

През декември Шийн разгласи, че не е близвал алкохол от 12 месеца.

so,
THIS
happened
yesterday!

a fabulous
moment,
in my
renewed journey.

©️#TotallyFocused pic.twitter.com/400dpF1ytg
— Charlie Sheen (@charliesheen) 11 декември 2018 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР