Актьорът Башар Рахал най-накрая разкри, че в живота си има

...
Актьорът Башар Рахал най-накрая разкри, че в живота си има
Коментари Харесай

Башар залюби д-р Чилингирова от "Откраднат живот"

Актьорът Башар Рахал най-сетне разкри, че в живота си има нова обич.

Става дума за младата актриса Любомира Башева. Той показа фотография, на която е прегърнал Башева, а под нея сложи просто едно алено сърце без непотребни пояснения.

Мост

Снимката е направена в Лисабон, откъдето самата Башева преди броени дни показа няколко фрагмента. Фотосът на двойката събра позитивните мнения на почитателите им. Една от първите коментирали поста бе Дария Симеонова. „ Много сте готини “, „ Здраве и благополучие “, написаха приятелите на двойката под сантименталната фотография. В средата на месец март двамата са били в Лисабон, само че са решили да споделят фотография от почивката си седмици по-късно. Откога датират връзките сред актьорите не е ясно.

Щастие

Според мълвата двамата са се сближили около работата им в паметната пиеса „ Отблизо “, в която се преглежда точно тематиката за любовта във всичките й форми и връзките на мъжа и дамата. Любопитен факт е, че двамата имат огромна възрастова разлика. Башар ще чукне 50 в края на годината, до момента в който актрисата е единствено на 27 години. Проста сметка демонстрира, че разликата им е 22 години в интерес на Башар. Припомняме, че допреди година артистът имаше връзка със своята колежка Райна Караянева, която продължи седем години. Двамата бяха публична двойка пет години, а предходните две се криеха от светлините на прожекторите След раздялата им Райна се похвали с нов мъж, а в този момент наподобява, че щастието е почукало и на вратата на Рахал, който наподобява доста влюбен, написа " Телеграф ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР