Актьорът Асен Блатечки от години неуспешно се опитва да откаже

...
Актьорът Асен Блатечки от години неуспешно се опитва да откаже
Коментари Харесай

Асен Блатечки се ошишка! Вижте защо актьорът удари 100 кила

Актьорът Асен Блатечки от години несполучливо се пробва да откаже цигарите. Сексимволът на българския спектакъл устоя цяла година без да пафка, само че неотдавна отново се върна към порока, тъй като надебеля фрапантно и отпусна грозно шкембе.

„ Ударих 100 кила! Никога не съм бил толкоз пълен!”, ожали се звездата. Асен пропушил още в тийнейджърска възраст и толкоз му се усладило, че скоро се пристрастил към тютюневия пушек. Покрай голямото напрежение в работата и в персоналния си живот артистът достигал до 3-4 кутии дневно.

Преди повече от година Блатечки взел сложното решение да се откаже от порока и за първи път устискал пред никотиновата взаимозависимост. Той показал забележителна воля и цели 12 месеца не слагал цигара в устата си, само че за това време качил повече от 15 кила, а кантарът му сочел стряскащата цифра 100. За да се разсейва и да не мисли за пушене, Асен наблягал на храната и по този начин незабелязано се ошишкал – от стегнатите му коремни мускули не останала диря, а на мястото им се появило издуто шкембе.

Притеснен от смяната във външния си тип, артистът отново протегнал ръка към цигарите в опит да овладее вълчия си вкус, написа "Уикенд ". Според осведомени 46-годишният Асен не бил по никакъв начин удовлетворен от визията си и се опитвал да отслабне, само че с напредването на възрастта ставало все по-трудно да поддържа добра форма. Актьорът не бил по този начин деятелен, както преди, а и не му оставало време за постоянни тренировки във фитнес залата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР