Актьорът Алекс Иванов, познат като екранния мафиот Сандо Акарди от

...
Актьорът Алекс Иванов, познат като екранния мафиот Сандо Акарди от
Коментари Харесай

Алекс Иванов в афера с бивша танцьорка

Актьорът Алекс Иванов, прочут като екранния мафиот Сандо Акарди от престъпния сериал „ Братя “, има връзка с някогашна танцьорка, написа Галерия.  Мира Яворова , както се споделя младата дама, дълги години е практикувала спортни и народни танци, след което се е насочила към киното и театралната сцена. Двамата се носят на крилете на любовта от няколко месеца насам, макар опитите на актьора да прикрие аферата помежду им.

Брюнетката е родом от Русе, където към момента живеят нейните близки и родственици. Любопитна подробност е, че Алекс към този момент се познава с тях, което дава сериозна поръчка за връзката им. Преди няколко седмици самият той показа фрагменти от красивия град по поречието на р. Дунав , без обаче да отбелязва своята обичана. Според осведомени двамата съзнателно не коментират отношенията си, поради някогашната връзка на Алекс, която пострада главно заради професионалните му задължения и големия женски интерес след превъплъщението му на лошо момче. По-рано той беше с Христина Петрова – симпатична брюнетка, обичаща изкуството и пътешествията.

Мира също може да се похвали с сходна пристрастеност. Тя е студентка в НАТФИЗ, към този момент е взела участие в  няколко спектакъла , има и роля в късометражен филм. „ През свободното си време обичам природата и разходките. Това ме кара да се усещам добре. Също по този начин плавам на драго сърце, защото одобрявам морето “, споделя хубавицата във видео-визитка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР