Актьор, участвал в продукцията Танцуващият с вълци и уличен, че

...
Актьор, участвал в продукцията Танцуващият с вълци и уличен, че
Коментари Харесай

Актьор от Танцуващият с вълци е обвинен, че 20 години е насилвал жени и момичета

Актьор, взел участие в продукцията " Танцуващият с вълци " и махленски, че е насилвал полово девойки и дами от коренното население в разнообразни американски щати в продължение на две десетилетия, бе публично упрекнат от прокуратурата в Невада за закононарушения в региона на Лас Вегас от 2012 година, заяви Асошиейтед прес.

Обвиненията бяха предявени на Нейтън Преследващия кон, който е на 46 години, в правосъдна зала в Северен Лас Вегас, изпълнена с негови другари и родственици, които чакаха той да бъде освободен под гаранция. Съдията обаче отсрочи решението по този въпрос до сряда, с цел да даде опция на адвокатката му Александра Казария от Калифорния да получи позволение да го съставлява от адвокатската гилдия на щата Невада.
Снимка: Българска телеграфна агенция
Нейтън Преследващия кон бе задържан на 31 януари в близост от вкъщи си в Северен Лас Вегас, където живее с петте си съпруги. Той е арестуван в затвор в Лас Вегас.

Обвинен е за осем закононарушения, измежду които полов трафик, полово посягане против дете под 16-годишна възраст и за принуждение над дете.

Нейтън стана прочут с ролята си на Голямата усмивка, млад член на племето сиукси във кино лентата " Танцуващият с вълци " на Кевин Костнър, спечелил няколко награди " Оскар ".

Преследващия кон си е спечелил известност измежду индианските племена в Съединените щати и Канада като врач баяч, който е кадърен да поддържа връзка с духове. Полицията обаче сподели, че той е злоупотребявал редовно с ситуацията си, като е насилвал физически и полово девойки и дами от коренното население, вземал си е малолетни съпруги и е водил набожен фетиш.
Снимка: Българска телеграфна агенция
През 2015 година той е пропъден от резервата Форт Пек в Поплар, щата Монтана, поради сходни обвинявания.

Според полицейския отчет за ареста на Нейтън Преследващия кон управляващите са разпознали минимум шест от жертвите му, едната от които била на 13 години, когато била измъчвана от него, а друга твърди, че му била препоръчана като " подарък ", когато била 15-годишна. При обиска в дома му по време на ареста са открити и конфискувани оръжия, над 18 кг марихуана и халюциногенни гъби. Обвиняемият е роден в резервата Роузбъд в Южна Дакота, населяван от едно от седемте племена лакота.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР