Актьор, певец, телевизионна звезда – Руслан Мъйнов не спира да

...
Актьор, певец, телевизионна звезда – Руслан Мъйнов не спира да
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов тръгва на патриотичен поход

Актьор, артист, телевизионна звезда – Руслан Мъйнов не стопира да работи на няколко креативен фронта. Докато 12-ят сезон на сериала „ Столичани допълнително “, в който има съществена роля, се завръща на следващия ден в ефир, а шоуто „ Комиците “ още веднъж разсмива от дребния екран, Мъйнов пътува из България, с цел да играе с Бургаския спектакъл и апропо вади нови песни и приготвя патриотично турне.

Талантливият бесарабски българин записа закачливата ария „ Изчезни “ със старите си другари от етно джаз бенда Виво Монтана. Въпреки че с ръководителя на оркестъра Пламен Крумов ги свързва дългогодишно другарство и не един взаимен концерт, това е първото им общо парче. „ Беше разумно продължение на другарството и положителната ни работа дружно “, показа Руслан пред „ Монитор “.

Автор на музиката е самият Пламен Крумов, а аранжиментът е на Васил Иванов - Декстър. Закачливият текст, който се закача с интернет общуването е дело на Владимира Велинова. “Текстът е толкоз съответен на времето, в което живеем, че даже аз мога да кажа, че ми се е случвал. Да, желало ми се е да „ дилийтна “ някой в интернет. Кой не е желал?”, смее се Руслан. Песента му пасва като остаряла обувка и е изцяло в стилистиката на най-големите му шлагери. „ Все отново съм комедиен артист и такива песни ми отиват “, споделя Мъйнов.

Но песента към този момент е реалност. Дори втората им обща ария с Виво Монтана е съвсем подготвена, разкри Руслан. Тя обаче няма да излезе скоро, тъй като нямат време да я довършат. Вниманието им сега е отнето от друго музикално предизвикателство – патриотичните концерти, които приготвят. Те ще включват възрожденски, национални песни и бойни маршове. Първият ще е в навечерието на Националния празник. На 2 март Руслан и Виво Монтана, ще се причислят към формалните празнувания в град Казанлък и ще съберат съидейници в читалище „ Искра “ в града на розите. „ Това не са просто песни. Те са цялостни с подвиг и доста история. Иска ми се хората да ги усетят, да ги осъзнаят по един по-дълбок метод, друг от ученото в учебно заведение. Искам хората да пеят с нас, а не просто да дойдат, да слушат и да си тръгнат от концерта “, споделя Руслан. И незабавно признава, че от всички дини, които носи под креативната си мишница точно този концерт е най-голямото му предизвикателство. Вече има запитвания да гостуват с патриотичната си стратегия и в други български градове, само че музикантите ще приготвят графика на турнето си едвам откакто усетят реакцията на публиката. „ Направили сме го с доста обич и сърце и се надявам това да проличи и да заразим хората “, мечтае Мъйнов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР