Актуализацията на бюджета ще бъде приета, обеща председателят на Народното

...
Актуализацията на бюджета ще бъде приета, обеща председателят на Народното
Коментари Харесай

Управляващите гласуват по-високите пенсии въпреки раздора

Актуализацията на бюджета ще бъде призната, даде обещание ръководителят на Народното събрание Никола Минчев. „ В кратковременен проект основно за нас и за страната е да бъде призната актуализацията на бюджета, тъй като в нея са антикризисните ограничения, които сме обявили, нарастването на пенсиите. Фокусирани сме върху тази стъпка. В залата има 240 народни представители, всеки със своя съвест и свои убеждения. Затова считам, че актуализацията на бюджета ще бъде призната “, съобщи той пред бТВ.

Депутатите от " ИТН " ще поддържат обществената част от бюджета, заяви пред Българска национална телевизия ръководителят на комисията по бюджет и финанси Любомир Каримански.

" Няма вид да затрудня приемането на бюджета, ще спомагам с каквото мога. Ще го подложа на гласоподаване по този начин, както народните представители в комисията по бюджет и финанси гласоподават, подобен ще бъде резултатът. Първо ще се гласоподават обществените ограничения в бюджета за ДОО и по-късно обществените, по този начин както е отражението закона на държавния бюджет ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР