Акция по репатриране на излезли от употреба МПС (ИУМПС) организираха

...
Акция по репатриране на излезли от употреба МПС (ИУМПС) организираха
Коментари Харесай

Вдигнаха трошки от улици в Северен

Акция по репатриране на излезли от приложимост МПС (ИУМПС) проведоха и организираха през вчерашния ден чиновници на регион " Северен ", взаимно със чиновници на  ІІІ РУП Пловдив и Оперативна програма " Паркиране и репатриране ". Акцията се организира в осъществяване на Наредбата за ръководство на отпадъците на територията на община Пловдив.

Собствениците на автомобили  не са изпълнили в период формираните им наставления, в резултат на което бяха репатрирани 2 броя МПС-та от бул. " България " №21/35 и от бул. " Дунав " №77.

Последва акция по облепяне на излезли от приложимост МПС-та, които не дават отговор на наредбата и са паркирани по улици, тротоари, паркинги, зелени площи или друга общинска територия. След осъществения обход на комисията, бяха облепени 5 бр. коли на следните адреси: ул. " Вишнева " №7 – 1 бр., ул. " Борба " №3 – 2 бр., ул. " Борба " №31 – 1 бр., ул. " Победа " №59 – 1 бр.

Кметът на регион " Северен " инж.Ралев припомня, че се облепят коли, които не са в придвижване, без механически обзор за последните две години и намиращи се на терени общинска благосъстоятелност.

След облепяне на колите със стикери, притежателите имат период от три месеца сами да ги реалокират в частен парцел или да ги предадат на скрап. Ако това не се случи, след приключване на периода колите ще бъдат репатрирани наложително на отредените за задачата места.

Телефонът, на който жителите могат да подават своите сигнали за местоположението на излезли от приложимост моторни транспортни средства в регион " Северен " е 032/901 165 – отдел " Екология ". От началото на годината в региона има 65 на брой облепени със стикери коли и 28 на брой репатрирани.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР