Акция на полицията срещу продажбата и разпространение на наркотици в

...
Акция на полицията срещу продажбата и разпространение на наркотици в
Коментари Харесай

Полицаи в Пловдив накарали клиенти в заведение да се съблекат голи за да ги обискират!?

Акция на полицията против продажбата и разпространяване на опиати в дискотека в Пловдив е била извършена тази нощ. Според личния състав на нощното заведение органите на реда са се държали надменно с тях и клиентите.

По описа на една от сервитьорките тя е почнала да прави клип с телефона си, когато служител на реда отишъл при нея и я предизвестил да изтрие записа, или в противоположен случай ще бъде арестувана и отведена в районното ръководство.

Снимала съм единствено клиенти след тяхното категорично единодушие. Лица на служители на реда не съм снимала. Заплашиха ме, че в случай че не изтрия клипа, ще ме арестуват. Удариха ме през ръцете. Близо 400 души бяха проверявани и събличани в продължение на пет часа. Лично аз ще пусна тъжба, описа пострадалата.

Нейна колежка добави, че еднообразен сужител я спрял на паркинга и ѝ споделил, че ще би трябвало да бъде поемно лице.

Обясни ми, че нямам право да откажа и в случай че откажа ще ми бъде формиран акт. Заведоха ме в районното, където трябваше да следя по какъв начин претърсват и обискират чисто гола жена... гледката беше потресаваща, показа служителката.



От ОДМВР-Пловдив потвърдиха за bTV, че е имало такава акция и разясниха, че били открити няколко типа наркотични субстанции на територията на заведението, въпреки от управата на дискотеката да настояват, че служителите на реда намерили само един грам марихуана от клиентка.

На въпрос по отношение на естеството на обиските от полицията прецизираха, че такава е процедурата и в нито един миг не са надвишили правата си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР