Акционер №2 в Левски - Константин Папазов, определи цената на

...
Акционер №2 в Левски - Константин Папазов, определи цената на
Коментари Харесай

Папазов оцени акциите си в "Левски" на 10,7 млн. лв.

Акционер №2 в " Левски " - Константин Папазов, дефинира цената на акциите, против която е подготвен да се раздели с тях - 10,7 млн. лева Той получи през предходната седмица дял от 35%, трансфериран му от основния акционер Наско Сираков. Последният съобщи, че при съществуване на искащи да закупят акции от " Левски ", те би трябвало да договарят не с него, а с Папазов.

" Нито за миг не виждам на тези акции като на лични акции или персонална полза. Ще го дублирам постоянно, с цел да може хората да повярват. Как бих се разделил с акциите, които владея? Срещу финанси, които ще влязат в касата на клуба. Цената на акциите е тази, която е на номинал на тази акция. С колкото и % ще се разделя, ще бъде със единодушието на Наско Сираков. Номиналът на тези акции е 30 милиона 699 хиляди за целия пакет. Това е 35% или 10 милиона и 700 хиляди. Няма да се спекулира, акциите са на номинал. Този, който ще купи акции, ще взе участие в бъдещите бюджети и това ще бъде неговата отговорност към " Левски ". Силно се надявам, че " Левски " ще избегне банкрут ", съобщи Папазов пред БНР.

Той не изключи опцията и.д. треньор Георги Тодоров да остане на поста и през идващия сезон.  " Този, който дефинира Наско Сираков, той ще е треньор на " Левски ". По принцип краткотрайните разновидности от време на време стават най-стабилни ", разяснява Папазов.

Засега измежду разновидностите за идващ ментор на тима са Ясен Петров и Славиша Стоянович, които към този момент са водили " сините ". Станимир Стоилов изрично е отказал предлагането да се завърне в " Левски " на този стадий.

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР