Акциите на New York Community Bancorp се сринаха с двуцифрени

...
Акциите на New York Community Bancorp се сринаха с двуцифрени
Коментари Харесай

Акциите на New York Community Bancorp паднаха рязко на фона на напускането на главния изпълнителен директор и проблемите със заемите

Акциите на New York Community Bancorp се сринаха с двуцифрени цифри в петък след неочакваното овакантяване на дългогодишния президент и основен изпълнителен шеф на районната банка. Напускането съответствува с разкриването на " материални недостатъци " на банката, свързани със заемите.

Томас Кангеми се отхвърли от управителните си функции в банката след 27 години, като Алесандро ДиНело, който служи като изпълнителен ръководител на нейния ръб, го наследи, сподели банката в изказване късно в четвъртък. Банката също по този начин съобщи в регулаторна документи, че е разкрила „ основни недостатъци “ в контрола на заемите и е взела такса от 2,4 милиарда $.

След като се сринаха с съвсем 30% при започване на петък, акциите на основаната в Хиксвил, Ню Йорк банката заемодател за търговски недвижими парцели в последно време паднаха с близо 23% и изгубиха повече от половината от цената си тази година.

уведомление до регулаторите.

„ Като част от оценката на управлението на вътрешния надзор на компанията, р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР