Акциите на Facebook значително загубиха от стойността си след плановете

...
Акциите на Facebook значително загубиха от стойността си след плановете
Коментари Харесай

Новата политика на Facebook е удар по цените на акциите на компанията

Акциите на Фейсбук доста изгубиха от цената си след проектите за смяна на новинарската лентата на обществената мрежа.

Изявлението на създателя на Фейсбук Марк Зукърбърг по отношение на смяната на логаритъма за новинарската лента на потребителите в обществената мрежа, провокира доста съмнение на пазара. По данни на организация Bloomberg, в петък на 12 януари, след анонса на нововъведенията, цената за акция на компанията падна с 4.4%.

В безспорни числа, загубата за Зукърбърг възлиза на 3,27 милиарда $. Съответно, капиталът на 33-годишния бизнесмен за малко време понижа от 77,3 милиарда на 74 милиарда $. Въпреки това, най-вероятно идващите съмнения ще възвърнат на Фейсбук предварителната стойност, тъй като от компанията дават обещание да оказват помощ на своите бизнес клиенти с акомодация към новата скица, отбелязва новинарската организация Ройтерс.

Спомнете си, че през вчерашния ден от обществената мрежа оповестиха , че напълно скоро, новинарската лента ще стартира по-често да демонстрира постовете на приятелите, а целта към медийните изявления и фирмите ще намалее.

Зукърбърг изрази вяра, че в случай че този ход се окаже правилен, то в дълготраен проект това ще се отрази и позитивно върху бизнеса на Фейсбук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР