Акциите и облигациите се понижиха в петък, задълбочавайки едно от

...
Акциите и облигациите се понижиха в петък, задълбочавайки едно от
Коментари Харесай

Пазарите на акции и облигации се разпродават, тъй като надеждите за намаляване на лихвените проценти намаляват

Акциите и облигациите се намалиха в петък, задълбочавайки едно от най-лошите начала на годината през последното десетилетие за международните пазари, защото последните очаквания, че лихвените проценти скоро ще бъдат понижени изчезнаха пред лицето на по-силните стопански данни и предизвестията на политиците.

Преосмислянето на лихвените проценти остави световните пазари на облигации надолу с 1,36% тази седмица, най-лошото им начало на година от 14 години и на път за най-стръмният седмичен спад от май, измерен от показателя Bloomberg Global Aggregate. Цените на облигациите спадат с повишаването на доходността.

В Ню Йорк показателите S&P 500 и Nasdaq Composite страдат от третия си най-слаб старт през последното десетилетие. Регионалният показател Stoxx Europe 600 падна рано в петък дружно с фючърсите на Съединени американски щати, макар че инфлацията в еврозоната беше малко под упованията и преди публикуването на деликатно следените данни за заплатите в Съединени американски щати за неселскостопански служащи през деке...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР