Актрисата Яна Маринова се оказа въвлечена в безумен злободневен скандал.

...
Актрисата Яна Маринова се оказа въвлечена в безумен злободневен скандал.
Коментари Харесай

Бесни майки скочиха на Яна Маринова! Изнервила ги заради...

Актрисата Яна Маринова се оказа въвлечена в безразсъден злободневен скандал. Заради почтена забележка към майка с дете, че играе в рискова зона, звездата бе вкарана в конспирация с епични размери, написа HotArena.

Преди няколко дни хубавицата направила забележка на майка и нейното дете, че паркингът за коли не е най-хубавото място за игра с топка. Особено откакто несъзнателно може да се случи случай, в случай че водач профучи и реши да паркира.

Въпреки че съветът е даден доброжелателно, майката съществено се вбесила. И се почувствала длъжна да показа възмущението си в обществените мрежи.

Родителката се оплакала от отношението на известната актриса в групата „ Майките на София”, където членуват към 25 000 мамита. Последвалите рецензии и мнения по отношение на Маринова, избухнали като лавина.

Откъде актрисата е схванала за интригата не е ясно, само че е реалност, че тя също не й е останала длъжна. И бързо влезнала в пояснителен режим.

„ Госпожо Неделчева, благодаря ви, че сте намерили метод да деянията възмущение си от обстановката, откакто на момента не сте намерили верните думи.

Вярвам, че в този момент се чувствате по-спокойна и ще бъда повече от щастлива да се поправя.

Следващия път, когато паркирам автомобила си на предопределеното място за задачата, няма да включвам спешни светлини и да изчаквам до момента в който хората преминат и мястото се освободи.

А ще сляза и най-учтиво ще помоля вас или пък който и различен родител е там, да заведе детенцето си и да седнат в кафенето.

Грешката е напълно моя и също по този начин доста скърбя, че в обекта нямаме разполагаем детска площадка. Но имам вяра, че и вие с дъщеричката ви ще се чувствате по-добре, в случай че сте някъде, където не минават коли и не седите на бордюра”, написа Маринова в групата.

Посланието й събра стотици лайкове, а множеството майки заеха нейната страна. Тъй като здравето и животът на децата са по-ценни от всевъзможни забележки, направени от непознати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР