Актрисата Теодора Духовникова влезе В главната роля в предаването 120

...
Актрисата Теодора Духовникова влезе В главната роля в предаването 120
Коментари Харесай

Теодора Духовникова: Ваксината е единственото нещо, което ни се предлага, за да може този ад да спре

Актрисата Теодора Духовникова влезе " В основната роля " в предаването " 120 минути " по bTV. Ето какво показа тя за отминаващата година, белязана от COVID-19.

" Годината стартира доста хубаво - на плажа Копакабана в Рио де Жанейро. Бях уверена, че ще бъде най-щастливата година на света. Но не се оказа напълно по този начин ", сподели Духовникова.

" Изведнъж всичко като че ли спря... От март месец до лятото съвсем не си припомням какво се случи, беше призрачен сън. Сега сякаш по-лесно реагираме на тази обстановка - единствено тъй като свикнахме, не тъй като стана по-лесно ", добавя тя.

" Това е нещо, което доста раздели актьорите на две - дали да играем или не ", сподели Духовникова за обстановката в театъра по време на пандемията.

" Някои мои сътрудници, които са огромни звезди и които можеха да си го разрешат, отхвърлиха да играят ", добавя тя.

" Всички ние сега се нуждаем от бързо и ефикасно решение. В момента по-добро нещо от имунизацията не ни е препоръчано ", сподели актрисата.

" Ваксината е единственото нещо, което ни се предлага, с цел да може целият този пъкъл, в който живеем, да спре. Аз не желая да продължаваме да живеем по този метод ", добавя тя.

" Когато имаш нещо, което всички желаят, а никой няма, ставаш доста скъп, доста мечтано наличие. Нещо, което те имам е имунитет - надали не думата на годината ", сподели Духовникова за околните си, които са преболедували COVID-19.

" Никога не съм мислила, че тази рецесия ще провокира подобен катарзис в нас, че внезапно ще се събудим доста по-добри, рационални и състрадателни един към различен ", сподели актрисата.

" Мисля, че това нещо за една нощ не става. Това е нрав нацяло едно общество, който се гради с години и хилядолетия ", добавя Духовникова.

" Надявам се през новата година да бъдем здрави и да бъдем дружно без отдалеченост ", сподели тя.

Вижте какво още показа Теодора Духовникова от видеото в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР