Актрисата Теодора Духовникова посрещна новата 2022 г. на екзотично и

...
Актрисата Теодора Духовникова посрещна новата 2022 г. на екзотично и
Коментари Харесай

Теодора Духовникова сподели горещи кадри от Доминикана

Актрисата Теодора Духовникова посрещна новата 2022 година на екзотично и топло място,както и в изненадваща звездна компания, написа Шоу Блиц.

Театралната и кино звезда показа поредност от фотоси, които демонстрират на какъв незабравим разкош се любува в Доминиканската република. Кадрите по бански несъмнено приковават вниманието, само че още по-засилен интерес провокира звездната ѝ компания от двама мъже, с които побърза да се похвали в мрежата.

" На Кабарете същинските звезди са във водата и карат сърф като богове. Други звезди няма. Финалът на квалификациите за международното по хавайка, Cabarete, Domenicana, ла гранде емосион, двамата финалисти - Nicolas de la Cruz и Gian Marco Olivia и аз, не на себе си от екстаз до тях. Шампионско начало на годината ", написа Духовникова.

Покрай спортистите и Духовникова се запалила по водните спортове и поискала препоръки от тях по какъв начин да се оправи с карането на сърф. След това вниманието ѝ привлекли и летателните атракциони над водата.

Теодора, като всички родни звезди, избира да си почива в чужбина, където никой не я разпознава и може на мира да релаксира. Там звездата не употребява грим, без прическа е, върви с неофициални летни дрешки и няма терзания, че някой ще я снима по бански.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР